Megnézem!
Bezár!

Karácsonyfák elszállítása

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti Balatonfüred város lakosságát, hogy a helyi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételének rendjéről szóló rendelet értelmében a karácsonyfákat 2018. január 10-én ...

Hulladékszállítási időpontok

Tájékoztatjuk T. Ügyfeleinket, hogy december 25-én, hétfőn és január 1-én hétfőn a hulladékszállítás szünetel

Hulladékszállítási számlák

Tisztelt Ügyfeleink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a hulladékszállítási számlákon található folyószámla egyenleggel...

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT DECEMBERI NYITVA TARTÁSA

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy december hónapban az alábbiak szerint változik a közös Ügyfélszolgálat nyitva tartása:
2017. December 20. (Szerda): 7-14 óra között NYITVA
2017. December 21. (Csütörtök): 8-11 óra között NYITVA
2017. December 22.(Péntek) és 2017. Január 02.(Kedd) között: ZÁRVA
NYITÁS : 2018. Január 03.(Szerda) 07.00 óra

Házhoz menő zöld hulladékgyűjtő járat

Tájékoztatjuk balatonfüredi Ügyfeleinket, hogy idén az utolsó zöld hulladék szállítás 2017. november 29-én, szerdán lesz.

Hulladékszállítás November 1-én

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy 2017. november 1-én szerdán az érintett településeken a kommunális, Balatonfüreden a zöld, Tihanyban a szelektív hulladékok szállításának rendje változatlan marad.

‹«   «   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   »   »›PROBIO ZRT. és a Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Postacím: 8230 Balatonfüred Fürdő u. 20. vagy Pf. 265. 

Telefon: 87/342-633
Fax: 87/342-380
E-mail: probiort@probiort.hu

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása:
hétfő-kedd: 8-15 óra
szerda: 7-19 óra
csütörtök: 8-11 óra
péntek: 8-13 óra

Működési terület

Működési területeink


Legtöbben ezt keresték:  Probio Zrt, hulladékgazdálkodás Balatonfüreden, parkolási díjak, szemétdíj, probiós zsák, lomtalanítás Balatonfüreden

 

Időjárás

További részletek az időjárásról


Partner oldalak


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Elismerés a Kisfaludy Strandnak

Az alsóörsi és balatongyöröki községi strand, a balatonfüredi Kisfaludy strand és a gyenesdiási Játékstrand nyerte holtversenyben az idei strandosztályozást.

Egy a balatoni strandokat bemutató internetes oldal ebben a szezonban már hatodik alkalommal hirdette meg strandértékelő programját, amiben maguk a strandolók adják meg osztályzataikat tíz kategóriában az általuk ismert strandokra.

Az idei legjobb négy strand - az alsóörsi és a balatongyöröki községi strand, a balatonfüredi Kisfaludy strand és a gyenesdiási Játékstrand - 4,7-es átlagjegyet kapott a strandolóktól. A dobogó következő fokára a balatonalmádi Wesselényi strand, a balatonföldvári Keleti szabadstrand, a balatonlellei Napfénystrand, a csopaki községi strand, a vonyarcvashegyi Lidóstrand és a zamárdi központi szabadstrand került egyaránt 4,6-e átlaggal. A harmadik helyen a balatonakali, a balatonberényi és a zánkai községi strand, a füredi Esterházy strand, a szárszói központi szabadstrand, a gyenesdiási Lidóstrand és a keszthelyi Városi strand végzett 4,5-es átlagjeggyel.

A strandolók az iskolai osztályzatokhoz hasonlóan 1-5-ig terjedő érdemjeggyel rögzítették véleményüket a víz és a meder állapotáról, a parti rész gondozottságáról, az illemhelyek, zuhanyzók, öltözők állapotától, az úszási feltételekről, a gyerekeknek szóló játék, pancsolási lehetőségekről, a sportolás kapcsolatos lehetőségekről, a vendéglátói, kereskedelmi és más szolgáltatások bőségéről, színvonaláról, a parkolási lehetőségekről, a strandon dolgozók viselkedéséről, végül meghatározzák, hogy szerintük az adott strandon a belépődíjak, szolgáltatások, büfék árai mennyire felelnek meg a kapott értékek.

A 2014. augusztus 18-án zárult idei osztályozásba a múlt évinél kicsit kevesebb, összesen 3231 olyan személy kapcsolódott be, aki megadta saját adatait is, hogy ezzel kizárják egy-egy strand esetében a többszörös értékelést. A mintegy száz nyilvánosan működő strandból összesen 58 kapott osztályzatot. Közülük azoknak a strandoknak az értékelését tekintették az idén is érvényesnek, amelyiket legalább 35 személy érvényesen leosztályozott mind a tíz "tantárgyból". Ennek megfelelően 23 strandról tudták kiállítani a bizonyítványt összesen 2189 személy osztályzata alapján. Így az érintett strandokat egyenként átlagosan 95 személy értékelte. A 23 értékelt strand közül 17 fizetős, a többi szabadstrand. A szolgáltatások, adottságok értékelése továbbra is kiegyensúlyozott.
Összességében elmondható, hogy az értékelt balatoni strandok átlagos megítélése a múlt évihez hasonlóan alakult a 4,5-es átlagjeggyel.
Most is nagyon jó jegyet kapott a parti részek gondozottsága (4,6), tovább javult a gyerekeknek biztosított játéklehetőségek (4,7) és a sportolási feltételek megítélése (4,6), sőt az ár-érték arányra is egy tizeddel jobb jegyet (4,6) adtak a strandolók. A leggyengébb 4,4-es osztályzat most is a mosdók, illemhelyek állapotával és a parkolási lehetőségekkel kapcsolatban született a 23 strand átlagát véve.
Az érvényesen értékelt 23 strand 4,5-es átlagjegye szerint a strandolók összességében az idén is elégedettek voltak a balatoni strandokkal annak ellenére is, hogy az esős, változékony időjárás jelentősen megnehezítette a strandok működtetőinek dolgát.

Forrás: Győrffy Árpád, Veszprém Megyei Napló 

 

Impresszum | design. | | Tartalom: Probio Zrt. | 1991 - 2018 | Klikk: 11064 | User: 28671*
Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság 8230. Balatonfüred Fürdő u. 20. | probiort@probiort.hu | Fotók: Pető Piroska
2010. április 06.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság Weboldala

Tulajdonos: Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság

Kapcsolat: 8230. Balatonfüred Fürdő u. 20. | probiort@probiort.hu

Címsorszöveg: Elismerés a Kisfaludy Strandnak - | Probio Zrt. | Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság Weboldala

Szlogen: Közösen a tiszta városért!

Linkfelhő: Hulladékkezelés Balatonfüreden, PROBIO, közszolgáltatás, Településüzemeltetés, köztisztasági szolgáltatás, strandüzemeltetés, Parkolók üzemeltetése, Létesítménygazdálkodás, Parkfenntartás, Hulladékgazdálkodás, közterület tisztítás, önkormányzati bérlakások kezelése

Készült: 2010. április 06.

Keresők: Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár

Bezárás Bezár

PROBIO Balatonfüredi Településüzemeltetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Cím: 8230 Balatonfüred Fürdő u. 20. vagy Pf. 265.
Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:
87/342-633
Fax: 87/342-380

E-mail: