Megnézem!
Bezár!

2018 évi lomtalanítási időpontok

Tovább...

Karácsonyfák elszállítása

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti Balatonfüred város lakosságát, hogy a helyi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételének rendjéről szóló rendelet értelmében a karácsonyfákat 2018. január 10-én ...

Hulladékszállítási időpontok

Tájékoztatjuk T. Ügyfeleinket, hogy december 25-én, hétfőn és január 1-én hétfőn a hulladékszállítás szünetel

Hulladékszállítási számlák

Tisztelt Ügyfeleink!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a hulladékszállítási számlákon található folyószámla egyenleggel...

AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT DECEMBERI NYITVA TARTÁSA

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy december hónapban az alábbiak szerint változik a közös Ügyfélszolgálat nyitva tartása:
2017. December 20. (Szerda): 7-14 óra között NYITVA
2017. December 21. (Csütörtök): 8-11 óra között NYITVA
2017. December 22.(Péntek) és 2017. Január 02.(Kedd) között: ZÁRVA
NYITÁS : 2018. Január 03.(Szerda) 07.00 óra

Házhoz menő zöld hulladékgyűjtő járat

Tájékoztatjuk balatonfüredi Ügyfeleinket, hogy idén az utolsó zöld hulladék szállítás 2017. november 29-én, szerdán lesz.

‹«   «   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   »   »›PROBIO ZRT. és a Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Postacím: 8230 Balatonfüred Fürdő u. 20. vagy Pf. 265. 

Telefon: 87/342-633
Fax: 87/342-380
E-mail: probiort@probiort.hu

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása:
hétfő-kedd: 8-15 óra
szerda: 7-19 óra
csütörtök: 8-11 óra
péntek: 8-13 óra

Működési terület

Működési területeink


Legtöbben ezt keresték:  Probio Zrt, hulladékgazdálkodás Balatonfüreden, parkolási díjak, szemétdíj, probiós zsák, lomtalanítás Balatonfüreden

 

Időjárás

További részletek az időjárásról


Partner oldalak


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Gyűjtsünk szelektíven hulladékot, de nagyobb odafigyeléssel!

Balatonfüreden évek óta működik a szelektív hulladékgyűjtés rendszere, mely az Észak-Balatoni Hulladékgazdálkodási Rendszer keretében kibővült. 13 további gyűjtősziget került kihelyezésre a város különböző pontjain 2011-ben, lehetőséget adva ezzel az elkülönített gyűjtés által a hulladékok nagyobb mértékű hasznosítására.

 Az utóbbi időben sajnálatos módon egyre többször tapasztaljuk a szelektív gyűjtőszigetek nem rendeltetésszerű használatát. A nyitott tetejű gyűjtőedényekbe nem csak a megfelelő fajtájú hulladékok kerültek. Jelentős többletköltségeket okoz társaságunknak a hulladékok szétválogatása és az ebből összegyűlt egyéb hulladék lerakóra történő szállítása és elhelyezése. A többletköltségeken kívül a nagyfokú szennyezettség a veszprémi válogatócsarnokban történő átvételt veszélyeztette, így a papír és műanyag gyűjtőedények lezárása mellett kellett döntenünk (alapvetően ezek az edények zártak, bedobó nyílással rendelkeznek). A lezárás szükségessége kétségtelen, hiszen ily módon van esély a helytelenül elhelyezett hulladékok kiküszöbölésére. Az edényeken kialakított bedobó nyílásokon könnyen behelyezhetők az adott hulladékok. Célszerű a szelektíven gyűjtött anyagok előkészítését (pet­ palackok széttaposása, papírok összehajtogatása) már a lakásban elvégezni, így a szigethez érkezve a dobálás könnyebb és rövidebb ideig tart (maximum néhány perc). A közeljövőben az üveggyűjtő edények lezárását is elvégezzük, mert tapasztalataink szerint a hozzáférhetőség miatt oda kommunális hulladékon kívül építési törmeléket és különféle veszélyes hulladékokat is bedobnak.
A szelektív gyűjtősziget előírások szerinti használata mindannyiunk közös érdeke. Felkértük Balatonfüred város közterület felügyeletét a szelektív szigetek fokozott ellenőrzésére.
Az előírások megszegőit a közterület felügyelet figyelmezteti és a büntetést kezdeményezi!


A város tisztasága és környezetünk védelme érdekében kérjük, hogy minden esetben az alábbi szabályok szerint szíveskedjenek eljárni a szelektív hulladékgyűjtő szigetek használatakor!


A gyűjtőszigeteken a következő hulladékokat lehet elhelyezni, az alábbi szabályok betartásával:

A KÉK színű konténerbe PAPÍR hulladékok helyezhetők:

Fekete-fehér, színes folyóirat, újság, kartonpapír, hullámpapír, füzet, könyv, katalógus, irodai papír.

A nagyobb méretű darabokat laposan, összehajtva kell behelyezni.
NEM LEHET a papírgyűjtőben szennyezett, zsíros, műanyaggal, fémmel kevert papírt, indigót, ismeretlen anyagot, szemetet elhelyezni.

A SÁRGA színű konténerbe MŰANYAG hulladékok helyezhetők:

pet-palack (tiszta üdítős, ásványvizes műanyagpalack), műanyag zacskó, fólia, italoskarton doboz (tejes, üdítős), mosószeres flakon, tejfölös, margarinos doboz, alumínium doboz.

A pet-palackot, alumínium dobozt és az italoskarton dobozokat laposra taposva, kupak nélkül kell elhelyezni.
NEM LEHET a műanyag gyűjtőben vegyszerrel szennyezett műanyag hulladékot, hungarocellt, műanyag játékokat, bútorokat, ismeretlen anyagokat, szemetet elhelyezni.

A ZÖLD színű konténerbe ÜVEG hulladékok helyezhetők:

Tiszta, kiöblített, ép vagy törött fehér vagy színes üvegpalack.
Az üvegeket tető, illetve kupak nélkül kell elhelyezni.
NEM LEHET az üveggyűjtőben zsíros, olajos, vegyszeres, illetve mérgező anyaggal szennyezett sík- vagy fémszálas üveget, valamint ismeretlen anyagot, szemetet elhelyezni.

 

A gyűjtőedények mellett egyéb hulladék, illetve szelektíven gyűjtött hulladék elhelyezése TILOS! Szelektív hulladék elhelyezés kizárólag az edényekbe behelyezve történhet!
  

 

Impresszum | design. | | Tartalom: Probio Zrt. | 1991 - 2018 | Klikk: 51434 | User: 13473*
Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság 8230. Balatonfüred Fürdő u. 20. | probiort@probiort.hu | Fotók: Pető Piroska
2010. április 06.

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság Weboldala

Tulajdonos: Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság

Kapcsolat: 8230. Balatonfüred Fürdő u. 20. | probiort@probiort.hu

Címsorszöveg: Gyűjtsünk szelektíven hulladékot, de nagyobb odafigyeléssel! - | Probio Zrt. | Probio Balatonfüredi Településüzemeltetési Részvénytársaság Weboldala

Szlogen: Közösen a tiszta városért!

Linkfelhő: Hulladékkezelés Balatonfüreden, PROBIO, közszolgáltatás, Településüzemeltetés, köztisztasági szolgáltatás, strandüzemeltetés, Parkolók üzemeltetése, Létesítménygazdálkodás, Parkfenntartás, Hulladékgazdálkodás, közterület tisztítás, önkormányzati bérlakások kezelése

Készült: 2010. április 06.

Keresők: Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár

Bezárás Bezár

PROBIO Balatonfüredi Településüzemeltetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Cím: 8230 Balatonfüred Fürdő u. 20. vagy Pf. 265.
Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:
87/342-633
Fax: 87/342-380

E-mail: