Balatonfüredi strandok

tovább a balatonfuredistrandok.hu -ra

Idén is beköszöntött a nyár teljes forróságával. Ezt enyhíteni leginkább egy magas színvonalú kikapcsolódást nyújtó strandon érdemes.

Ilyenkor nincs is jobb hely a Balatonnál, ahol könnyedén ki tudják pihenni vendégeink a dolgos hétköznapok fáradalmait.

A balatonfüredi Kisfaludy Strand 2019-ben is elnyerte a „Kék Hullám Zászló” 5 csillagos minősítését. Strandunk méltán szolgált rá erre a rangos elismerésre, melyet a Balaton körüli strandok közül mindösszesen 16 fürdőhely érdemelt ki.

Strandunk az egész család számára tartalmas kikapcsolódást nyújt. Ha csak néhány pihentető napot szeretnének itt eltölteni, színvonalas létesítményünk erre is remek lehetőséget biztosít. Strandunkon kiemelt figyelmet fordítunk a mozgáskorlátozottak kikapcsolódásának támogatására is.

Az aktívan pihenni vágyók részére a mindennapos aquafitness-t, röplabda-, strandfoci- és pingpong bajnokságokat kínáljuk. Kisgyermekeseknek is kiváló választás a Kisfaludy Strand, mivel két homokos partszakasszal várjuk kedves vendégeinket, ahol homokvár építő versenyekkel színesítjük kikapcsolódásukat.

Két modern, minden igényt kielégítő játszótér található a strand területén, melyeket napvitorlákkal árnyékolunk, hogy a legforróbb napokon is igénybe tudják venni a gyermekek, ha megunták a csúszdák által nyújtott élményeket.