Társaságunk 74 db önkormányzati bérlakást kezel, tart karban, lakbért, közüzemi díjakat szed be, az önkormányzat kiutaló, lakásgazdálkodási és lakás-felújítási döntéseit hajtja végre.

Ingatlankezelés

Lakások bérleti díja (2018.év):

KomfortfokozatFt/m2/hó
összkomfortos
– 2004. dec 31. előtt épült458
– 2004. dec 31. után épült685,6
komfortos332
félkomfortos156,8
komfort nélküli105,8
szükséglakás40,7

Bérlemény-hasznosítás

E tevékenységünk keretében hasznosítjuk, kezeljük, adjuk bérbe a strandjainkon és telephelyeinken lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségeket, üzleteket, területeket.

Jelenleg a felújított Esterházy strandon több mint 20 kisebb-nagyobb új építésű, két irányba is árusító változatos üzletbérlemény található, ezen felül a strand nyitva tartása alatt korlátozottan további vállalkozói kitelepülésre is mód nyílik.

Az ingyenes nyári programokat, szolgáltatásokat, és parkolóhelyet kínáló Kisfaludy strandon inkább vállalkozói tulajdonban lévő üzletek vannak, melyek felújítása 2006. évben kezdődött.

Telephelyeinken mód nyílik ipari, szolgáltatási tevékenységekkel összefüggő területek és helyiségek bérletére.

Jelenleg a Fürdő utcai telephelyen található benzinkút, kézművesbolt, műszaki bizományi és szerviz, valamint építőipari vállalkozás is. Az Aszófői úti volt Hulladéklerakó területén Betonkeverő telep, Szeszfőzde működik és több építőipari vállalkozás bérel nyílt raktározási területet.