Megkezdődött a karbantartási és felkészülési időszak a Kisfaludy Strandon

Megkezdődött a karbantartási és felkészülési időszak a Kisfaludy Strandon. Az előző évhez hasonlóan idén is sikerült nyerni a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiírt fejlesztési forrásokra vonatkozó pályázaton. Ebből a forrásból kívánjuk folytatni a mosdók felújításait, hogy vendégeink számára még korszerűbb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ebben a beruházásban a megújuló energiatermelést és annak felhasználását kívánjuk előtérbe helyezni, vendégkomfort emelése mellett. A patakmenti mosdó álmennyezetének felújítása után most az épület teljes víz- és szaniterrendszerének átépítésére, valamint korszerűsítésére kerül sor, ezen felül kicserélésre kerülnek a nyílászárók és belső burkolatok.

Új modern térelválasztók kerülnek kialakításra, melyek mögött olyan víztakarékos mosdók találhatóak, amelyek eleget tesznek minden takarékossági elvárásunknak. Nem utolsó sorban melegvizes zuhanyzókat létesítünk, melyeket az új szigeteléssel ellátott tetőre telepített napelem rendszer által melegítünk. Ezáltal vizesblokkunk környezetbarát módon tudja biztosítani a melegvizet, egy Balatonban töltött kellemes nap után. Továbbá kialakításra kerül egy családi WC, pelenkázó alkalmatossággal. Ezzel is strandunk családbarát mivoltát kívánjuk erősíteni, mivel így már két családi mosdóval, egy felújított baba-mama szobával és három pelenkázóval kívánjuk kiszolgálni kisgyermekkel érkező vendégeink igényeit.

Víztakarékos fejjel és nyomógombos állítható működéssel ellátott part menti kültéri hidegvizes vandálbiztos rozsdamentes acél zuhanyoszlopokat létesítünk. Cégünk szívügye a környezettudatosság, így kézenfekvő volt, hogy lecseréljük a régi, korszerűtlen zuhanyzó berendezéseinket új, csökkentett vízfelhasználású, időzítővel ellátott zuhanyokra.

Vendégeink visszajelzései alapján növeljük az árnyékolt területek számát és nagyságát a megnyert forrásból, valamint saját beruházásból. Prioritásként kezeljük az elsősorban kisgyermekes családok által használt homokos partszakaszt, ahova felszerelésre kerül több napvitorla. Játszótereinken bővítjük az árnyékolók számát, valamint a csúszdapark forgókapuja előtti várakozó tér árnyékolását is megvalósítjuk, ezáltal vendégeinknek nem kell a forróságban várakozni.

Annak érdekében, hogy vendégeinket továbbra is ápolt és gondozott zöldterületekkel tudjuk várni, minőségük növelése és fenntartása érdekében az idei évben erre nagyobb forrást különítünk el. Mivel ahhoz, hogy nyáron a rekkenő hőségben és csapadék szűkösségben is kiváló állapotú gyepen tudjanak pihenni vendégeink, elengedhetetlen öntözőrendszerünk fejlesztése és korszerűsítése, valamint az időszakos gyepfelújítás.