Giro d’Italia nemzetközi kerékpáros körverseny

  1. május 6-8. között Magyarországon rendezik meg a Giro d’Italia nemzetközi kerékpáros körverseny első három szakaszát, a Grande Partenza-t.

A verseny befutója május 8-án Balatonfüreden lesz, amely miatt a városban forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Stage 3, Kaposvár-Balatonfüred lezárások

Arra kérjük, hogy a fennakadások elkerülése érdekében kövesse a Giro d’Italia https://www.girohungary2022.hu/utvonal/lezarasok/ és Balatonfüred város https://balatonfured.hu/ honlapját, ahol folyamatosan frissülő információk alapján tájékozódhat az esetleges változásokról.

A verseny ideje alatt a városban a parkolási lehetőségek korlátozottan lesznek elérhetőek. A parkolás nem lesz lehetséges: a Borsos Miklós, a Huray, a Honvéd és a Zákonyi Ferenc utcai parkolókban.

Fizetős parkolási lehetőségek a belvárosban továbbra is elérhetőek: a Csokonai, a Zsigmond, a Park, a Séta, a Szabadság utcai, a Castricum téri és az Esterházy strandi parkolóban. Ingyenes parkolási lehetőség a Kisfaludy strandi, a Vasút u. és kemping előtti parkolókban lesz található.

Reméljük, hogy mindennek ellenére Ön is örömmel veszi, hogy Balatonfüred egy ilyen világesemény részesévé válhat, az esetleges kellemetlenségekért az elnézését kérjük!