Központunkban folyó felújítási munkák

Központi telephelyünkön (Fürdő u. 20.) folyik a régi garázssor és az udvar felújítása mintegy 260 mFt értékben. Régóta terveztük már a hatvanas években épült épületrész felújítását tevékenységeink racionalizálása érdekében.

A munkálatok során a régi azbesztes hullámpala fedésű csarnoképületre trapézlemez fedés került, melynek déli oldalára napelemeket telepítettünk. A régi tartószerkezetet megerősítettük. A korábban egyterű fűtetlen épületet hőszigeteléssel, korszerű nyílászárókkal és fűtéssel látjuk el. A fűtési energiát a biomassza kazánunk szolgáltatja, míg a napelemek a költségek további csökkentését és környezetvédelmi törekvéseinket támogatják.

A nagy belmagasságot kihasználva a belső tér egy része galériás kialakítást kap, így raktározási szükségletünk is jórészt itt teljesül.

Bővítésként egy fedett biomassza és egyéb tároló épül.

Az udvar térburkolattal lesz ellátva, korszerű kerítés készül és jelentős zöldterületek is kialakításra kerülnek, számos fát ültetünk a környezetünkben.

A nehezebb tehergépjármű állomány az ugyancsak épülő ipari parkban kap majd helyet terveink szerint, az Aszófői úti hulladéklerakón.

A belső terek felosztása után társaságunk részlegei korszerű körülmények között folytathatják tevékenységüket, míg a telephely alsó épületállománya és területe egyéb hasznosításra kerülhet.